10 / 10

jeg tenker tilbake på kinaturen jeg hadde fra 18. desember til 10. januar i år. jeg fløy til shanghai, reiste videre derfra med en kinesisk venninne, helt ned til familien hennes i lille lishui. så. fint. jeg har aldri blitt vartet opp så mye i hele mitt liv. vi reiste masse, var i filmbyen xi’tang, innom hangzhou og så tilbake til shanghai. en tur jeg aldri kommer til å glemme. spise med pinner, vennligheten, milk tea to go, se noe helt nytt hver dag, drikke grønn te høstet et par dager tidligere, mandarin.

og nå er kinakjæresten der. jeg merker at flybillettpengene liksom ikke vil ligge i lomma.

5 thoughts on “10 / 10

  1. å, så fine bilder. skulle ønske jeg fikk knipset noen sånne, føler virkelig ikke jeg får utnyttet kina fult fotomessig. får knipse ekstra mye disse to siste ukene og satse på at det blir noe bra.

    sv: heldige du som fikk reist litt rundt og sett flere steder. og takk! bloggen din var ganske fin den også, her må jeg følge med.

    • tinekatrine: takk! jeg var for det meste i små landsbyer, og følte virkelig jeg fikk med meg ånden til det kinesiske folk. knips så mye du kan! jeg tok mange bilder, men skulle ønske jeg tok akkurat litt flere.

  2. åh så himla fina bilder, jag älskar verkligen resor som gör ett djup intryck på en!
    sv: tack 🙂 jag har en canon 50mm f1.8

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s