22 / 10

kanskje er det savnet etter kinakjæresten. tanken om uvisshet angående framtiden. savnet etter familien min. kanskje er det disse tingene som gjør at jeg har gått rundt i en konstant tåke denne uken. det er et filter mellom meg og alle andre, og jeg føler meg som et spøkelse som bare vil kjenne på den virkelige verden, men ikke kan. det hjelper ikke å pakke inn det fineste du vet akkurat nå. det hjelper ikke å henge opp bilder på veggene. det hjelper ikke å drikke mer te. for alt renner gjennom meg, ingenting vil feste seg, ingenting vil bli og og jeg er alene i tyskland og når jeg står i kassa i butikken blir jeg bare kjeftet på fordi jeg glemte å veie bananene. hjelpes.

6 thoughts on “22 / 10

  1. jeg vet ikke hva jeg skal si jeg. men jeg har tro på at det alltid er sånn i begynnelsen, og så plutselig går det litt bedre og litt bedre, og når du er ferdig sitter du igjen med gode minner og gode venner og skjønner ikke helt hvordan det var å være ny og redd. det er vel litt rart å høre sånt fra en fremmed kanskje, men allikevel.

  2. Noen ganger glemmer man å veie bananene fordi man aldri veier bananene hjemme. Kanskje hørepropper i ørene og pcen under dyna hjelper, iallfall i 42 minutter.

  3. jeg håper (og tror) det går bedre etterhvert. men æsj, noen mennesker gjør meg så sykt oppgitt. å bli sur for at man glemmer å veie bananer, haha, da har man problemer!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s