24 / 10

det er tjuefjerde idag. det betyr at det er to måneder igjen til julaften! og mens jeg gleder meg kan jeg gjøre sånt som jeg gjorde idag: surre rundt med liva og få norwegian wood-filmatiseringen i bursdagsgave. og se den. og gråte sammen mens man spiser kjeks. og når jeg kommer hjem kan jeg spise siste bursdagskakerest og føle at jeg er fullstendig 21. for det er man ikke før kaka er spist opp, nemlig. nemlig.

8 thoughts on “24 / 10

  1. mm, kake. tror jeg må feire en ubursdag snart.

    sv: æsj, så kipt. håper han er flink til å skrive mail og være på skype og sende kort og slikt. og så hjelper det å tenke på hvor fantastisk alt blir når man ser hverandre igjen, syns jeg da.

    • vi skyper hver dag, når vi kan. tidsforskjellen er dog et problem. siden jeg er på skolen når han har kommet hjem fra skolen. men vi gjør så godt vi kan! og jeg gleder meg ekstra til jula i år, kan du si! 🙂

  2. åh, den kaka så utrolig digg ut. du minte meg på at jeg må se norwegian wood-filme som allerede ligger godt plassert på harddisken.. men så har jeg ikke tid i dag. kanskje i morgen. ja i morgen blir det.

  3. å nam fikk lyst på kake. nydelige farger i bildet forresten, og norwegian wood er vakker (selv liker jeg boken aller best da)

    sv åh tusen takk! jeg bruker 50mm f/1.4, hele tiden

  4. vær så god å mas i vei, tihi! (jeg syns det er koselig). jeg bruker canon eos 5d mark ii, men har sånn cirka akkurat kjøpt det så jeg er ikke så kjent med det enda. forresten så er jeg veldig enig i det med norwegian wood. på en måte blir filmen og boken to forskjellige hendelser, som jeg likte fantastisk godt på hver sin måte. om det går an å forklare det slik

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s