charitea

idag gikk jeg på zumba, selv om jeg var stiv som en stokk etter mandagen. det føles bra å ha hatt en aktiv helg med mye trening og saunarom og fine folk og film. kanskje slenger jeg meg på det de kaller zumba party imorgen. (litt usikker på forskjellen på zumba og zumba party, men kanskje jeg skal slutte å være skeptisk og heller gi det et forsøk.) fredag kan det hende at jeg tar meg en tur innom nesten-frankrike: strasbourg. jeg håper det. hvis jeg er flink med treninga denne uka skal jeg belønne meg selv med en ny treningstopp som jeg sårt trenger. motiverende og fint.

denne isteen var supergod. jeg er så heldig at i tyskland er det en fluss av «naturkost»-butikker, og helsekost, økologiske varer etc. etc. er lett å få tak i. dette var svart iste med sitron, fairtrade, økologisk og kun søtet med agavenektar. charitea. tolv kroner, kanskje?

2 thoughts on “charitea

  1. Flinkis! Zumba har jeg aldri prøvd. Har egentlig prøvd veldig få gruppetimer, det er så vanskelig. Ett bein hit og en arm dit og klapp i takt og hopp bortover, men stopp! Og husk piruetten! Har får dårlig koordinasjon og rytme, rett og slett. Men det ser veldig gøy ut når man får det til!

    Misunnelig på ChariTea. Vil ha naturkostbutikker overalt her i Oslo, også.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s