takknemlig

idag har jeg lest en masse råd. jeg er i sinnsforvirrelsens verden, i det humøret hvor man gråter når man hører på yann tiersen (noe som kanskje ikke er så uvanlig, siden han lager så fin musikk) og tenker på hvor gammel man har blitt og hvor alle de solskinnsdagene ble av, de man ble inne på, de man tenkte man ikke kom til å savne eller gripe etter eller engang tenke på senere. hvor man tenker på venner man har mistet, venner som har forandret livet ditt som man kanskje tok for gjeves, venner man kanskje misforsto, venner man så gjerne skulle besøke en gang til, eller en siste gang, venner som lever gjennom tanker og råd og kopper og kar og gaver og vennlighet og noe så sjeldent som ydmykhet. hvor man tenker på alle de brevene man skulle ha skrevet, til en ensom bestemor eller en altfor lojal venn eller foreldre som har gjort det mulig for deg å sitte i et annet land med en datamaskin og skrive akkurat nå, i det hele tatt ha en litt reflektert tankegang og en trygg oppvekst.

jeg er takknemlig.

9 thoughts on “takknemlig

  1. “Memories are what warm you up from the inside. But they’re also what tear you apart.” (Kafka on the Shore) Kjære, all that happens is for good! 🙂

  2. fint skrevet, som alltid. livet er en berg-og-dal-bane, men det er et veldig godt på poeng av vi som har det bra absolutt har mye å være takknemlige for. det tror jeg mange glemmer, eller ikke tenker over. ha en fortsatt fin mandag 🙂

  3. Det er fint å kunne gråte litt og reflektere litt og være takknemlig iblant – det er sunt, og noen ganger helt nødvendig! Håper sinnforvirringen snart går over i glad stabilitet, og at du får en fin uke!

  4. Det er nok lett å synes at livet er tungt og at man ikke har mange ting å være takknemlig over, men hvis man bare setter seg ned og tenker litt så finner man fort ut at det ikke er tilfelle 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s