liva

dette er liva, eller lille-ekorn, som jeg kaller henne. hun er den første jeg ble kjent med her. vi møttes i køen på bürgerbüro (ved innskrivninga i manntallet, hoho) og hang sammen resten av dagen. jeg tror vi begge skjønte at dette måtte bli bra, og det ble det. jeg har aldri vært så glad for å bli kjent med et menneske før. det merkeligste er at vi er helt like på noen ting: ubeslutsomme oktoberbarn med rar humor og språkinteresse. og her bor vi begge to! hun er også tilfeldigvis utrolig pen og fotogen, noe fotolinsa mi er veldig glad for, og hun er latvisk, men kan norsk siden hun har bodd i norge tidligere. så vi kan snakke norsk og tysk og engelsk sammen! det er så utrolig rart og fint og merkelig å vite og kjenne at denne jenta, hun har jeg for livet. bestevenner-ved-første-blikk-følelse. så himla fint.

ser dere bildene? argh. for alt jeg vet, kan jeg ha lagt ut bilder av bestemor i pysjamas.

10 thoughts on “liva

  1. Min kjaere, tusen takk! Du sier så mye søtt! Du vet at du gjør dagene mine utrolig mye bedre hver eneste dag! 🙂 Jeg er kjempe takknemlig for alt… «bestevenner-ved-første-blikk-følelse» det er vi… 🙂 Glad i deg! xxxx

  2. ååh, så koselig 🙂 jeg skjønner følelsen av å ha noen som venn for livet! jeg ser også bildene dine 🙂

    Takk for koselig kommentar! Jo, kjeksene hadde honning i midten og smakte kjempegodt, hehe:)

  3. vet du hva. dette innlegget havna i fanen ved siden av ei jakke jeg titter litt på. fra vila. liva, vila! haha, fin tilfeldighet. neesten like fin tilfeldighet som da dere to møttes! koselig historie.

  4. Hallo:)

    Jeg kom akkurat over bloggen din for første gang, og så fin den er! (Bloglovin»)

    Og så heldig du er som har fått en ny bestevenn!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s