17 / 11

dette er en av de dagene der du våkner altfor sent, en av de dagene der du bare begynner å grine uten helt å vite hvorfor, så du skylder på andre. en av de dagene der du får en paljettclutch i posten, og finner ut at glidelåsen er ødelagt, en av de dagene du forsøker å fikse den med sikkerhetsnål, men ender opp med å blø fra tommelen. dette er definitivt en av de dagene der du faktisk setter deg ned med skolearbeid, for å få tankene over på noe som ikke er negativt, men helt nøytralt og nødvendig, men ikke klarer å forstå sammenhengene og ordene. en av de dagene der du finner to store sprekker i mac-en du kjøpte i mars, og den begynner å lage rare lyder. en av de dagene der man sitter og ser på maria mena synge «mitt lille land». en av de dagene der du finner ut at det du trodde du kunne mye om, har du ikke peiling på. livet, for eksempel.

13 thoughts on “17 / 11

  1. kjenner følelsen, spesielt når alt er bare stress og man bare vil gråte(noen ganger later som om jeg er syk for å slippe å gjøre noe helt til følelsen går over). den er maks lite fin
    //åh snillsnillsnill. jeg bruker 50mm f/1.4 mest, men også 35mm f/2.0 en del.

  2. dager hvor alt går galt er jo alltid veldig gøy. håper du får klaget på vesken og mottar en ny på et vis, og macen kan kanskje bli fikset med noe forsikring? håper i morgen blir en bedre dag!

  3. I dag er en ny dag, med en fin bok, eller en fin tv-serie, og mange liter te og kanskje til og med noen glass vin, for det er jo fredag, eller så kan du se på Nytt på Nytt på nett-tv, og det blir en helt ok fredag, likevel.

  4. Ågud, hadde akkurat en slik dag for noen uker siden – SÅ minneverdig var den, og ikke på en god måte altså. Varmtvannet forsvant mens jeg sto med shampoo i håret samt peeling over hele kroppen, lyset på badet forsvant (så jeg brant meg ille på lyspærene da jeg prøvde å få de godt nok opp i kontakten igjen), mistet yndlingsrougen min i badegulvet, osv. Herlighet, takk og lov at det er relativt få av disse dagene!

  5. Jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver. De siste månedene har hatt alt for mange slike dager. Men nå føler jeg at det er i ferd med å gå over – og jeg håper det gjør det for deg også. Måtte du få en superfin helg! 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s