helg

i helgen hadde jeg mitt første overnattingsbesøk – av liva! og det var rett og slett så koselig at vi var kjempetriste for at det bare ble én natt. det er vel en fin ting? fredag feiret vi latvias 93. nasjonaldag med sang og browniemuffins med flagg, og var dermed litt slitne dagen etter. da passer det fint med tur i parken fordi bladene fremdeles er høstfine, og bach-konsert med en ekstra flink (selv om jeg foretrekker bratsjister) fiolinist. å vite at man enda har littegrann igjen av helgen er innmari greit. skal prøve å presse inn litt mer fine ting imorra.

fortell om de fine tingene dere har gjort i helga, davel!

7 thoughts on “helg

 1. I helga har jeg møtt en gutt jeg gikk i klasse med på videregående som også studerer i Hong Kong, og så har jeg fremkalt tre ruller med film, hatt tacokveld med masse svensker, og nå er jeg på biblioteket og skriver oppgave om utrydningstrua rosa delfiner i Hong Kong Studies. (Og leser blogger, ehe.) Ganske fin helg.

  Koselige høstbilder! Savner høsten altså, selv om jeg trodde at jeg ikke var så veldig glad i den. Det er jeg visst allikevel, for jeg dør litt når jeg ser alle de fine høstbildene folk legger ut rundt omkring.

 2. Kjempefine høstbilder med fin stemning! Jeg har vært på IKEA og kjøpt svensk mat, sett Sofies verden, vært på kino og sett Breaking Dawn med venninner, vasket klær og pugget historie… 🙂

 3. Heihei, og takk så mye!
  Jeg var på en kjedelig fest, og dro hjem med kjæresten til en enda bedre jentekveld hvor vi fikk ovnsbakt taco og saft. Jeg har sovet hos verdens beste venninne som lager frokost til meg og alltid ler av det jeg forteller henne. Selv om det kanskje ikke er så morsomt.

 4. ja jeg ser bildene, nydelige er de! er det deg med selbuvottene? sånne har jeg og, bare i grønn, og for en gang skyld er jeg den eneste som har de en plass^^
  tror norsk er det nærmeste en kommer tysk på bloggen min! ;p hvertfall for ei stund. hei, jeg så på kartet, freiburg er virkelig ikke langt unna altså! du får rope ut om du tar deg en tur til strasbourg det, vi har feks tidenes julemarked fra 26.nov her! 😉
  hva slags objektiv bruker du forresten?

 5. Så fine bilder 🙂

  PS! Elsker tittelen på bloggen din ; hehe… !! Jeg elsker te. Den følelsen jeg hater mest, er når jeg glemmer teen min, og den blir litt for kald. Huff.. Hva er favoritt teen din?
  Min er hvit og grønn te! 😛

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s