kjing-kjong

eg vil te kina, vil te kina me det sammee

der har eg det som fisken i vannee

vått og kaldt

og nudler ooveeraalt

 dette ble innmari dårlig, dere. skulle liksom være litt mer SØRPRAIS æ ska te kjina!!1, men det ble flopp istedetfor. ikke minst når jeg spurte om dere ville gjette hvor jeg skulle, og jeg glemte å ha en oppfølgingspost. sånn gårre. uansett: tirsdag kjøpte jeg verdens dyreste togbillett til frankfurt og kom til slutt fram til det kinesiske konsulatet for å levere visumsøknaden min (og mange andre ting). så imorgen får jeg vite på om jeg får visum, og gjør jeg det, bærer det i vei i slutten av neste februar! jeg skal besøke kinakjæresten i kina!! betyr det at jeg blir kinakjærest, eller at han bare blir kjærest? hmm.

4 thoughts on “kjing-kjong

  1. Oo, Kina! Jeg var der i slutten av september. På helgetur, hehe. Noen fordeler skal man ha ved å bo i Hong Kong;) Hvor i Kina bor kjæresten din?

  2. Oi! Heldiggris, jeg og vil til Kina! 😮

    // HAHA, nå lo jeg høyt! “Stor og DVASK?!” Haha, hva er det å rope etter ei jente da… Den som ler sist ler best antar – forskere har jo slått fast at korte menn etter hvert vil dø ut med tanke på at kvinner foretrekker høye menn.
    Hvilken skostr har du da? (Tenk på at de fleste Victoria’s Secret-modellene har 41 og 42 i skostørrelse ;)) Jeg derimot er litt utenom det vanlige, jeg har bare 38-39, noe som er veldig lite til å være 1.80 m høy!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s