flink

jeg har aldri vært så innmari glad i det ordet: flink. jeg har forbundet det med å motarbeide ens egen kreativitet, følge mønstre, gjøre ting på «den rette måten», som slettes ikke sikkert er riktig. jeg har forbundet det med å være kjedelig og konservativ og grå og alene og usosial. men vet du hva? jeg har begynt å få sansen for det. du vet, man kan jo ikke si noe vondt om makrell-i-tomat før man har smakt det, kan man vel? så, jeg har prøvd å smake på ordet flink. sånn flink at jeg prøver å holde tritt med  forelesningene i økologi. sånn flink at jeg går tur i vinden eller løfter vekter eller tar meg en joggetur hver dag. sånn flink at jeg lager meg små, varme, relativt sunne måltider om dagen som ikke kommer rett fra en pose. sånn flink at jeg prøver å lære meg noe nytt på tysk hver dag. og vet du hva? det funker. fyttikatta. jeg føler meg bedre, jeg føler meg ørlitegranne smartere, jeg føler meg til og med penere. og jeg setter mye mer pris på de stundene hvor jeg kan slappe av med venner eller lage supergode browniemuffins. tror jeg skal fortsette med dette.. hva het det igjen? åjo, flink! tror jeg skal fortsette med disse flinkesakene jeg, eller ihvertfall prøve.

4 thoughts on “flink

  1. Jeg synes det er bare fint å være litt flink, jeg. Kanskje nettopp fordi jeg er litt flink, ikke så veldig flink. Jeg vet ikke. Men jeg likte dette innlegget! 😀

  2. Det gjelder å finne balansen, og det høres det ut som du har gjort. PS: Vi lager omtrent identiske notater, ser det ut som, og jeg har akkurat de tre pennene i akkurat de tre fargene rød, lilla og oransje. 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s