søvnløs

nei, det har seg slik at jeg er så heldig at jeg ikke har søvnproblemer. ofte tar det meg to timer å sovne, iallfall nå for tiden, men det påvirker ikke hverdagen min så mye. akkurat nå klarer jeg ikke legge meg engang. vet du hvorfor? jo, jeg gleder meg for mye til å reise hjem til jul! og da må jeg prøve alt jeg kan for å ikke tenke på jul og kjæreste og sånne ting, spesielt kjæresten. blogg.no er tydeligvis ikke beregnet på halvsøvnige folk som leser blogger midt på natta uten databrillene på. iallfall ikke når denne popper opp.

jeg har fått nok. nå går jeg og legger meg. 

9 thoughts on “søvnløs

  1. hihi, de der ass. tenk at jeg akkurat skrev ass – jeg er nok også litt trøtt (jeg tok akkurat en lur på to og en halv time! herregud).

    takk, jeg er veldig fornøyd selv!

  2. gleder meg til å dra hjem til jul jeg ogggg.

    //takk! det hjelper litt, selv om det hørtes slemt ut (hjelper mer at det ikke bare er meg, enn at du strøk. det unner jeg deg ikke)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s