det kommer en dag imorgen

den siste uken:

trene. sove til ti. tida går for sakte. sove til tolv. se pan am så sent som mulig (det er så få episoder). se etter kjæresten på skype midt på natta. sovne. trene igjen. vente på jula. våkne. lakke neglene lilla. vente med frokost noen timer. pakke kofferten nesten klar en uke for tidlig. savne. søndag drar jeg hjem til norge. tirsdag eller onsdag klemmer jeg kinakjæresten så hardt at han blir most (har en plan: hvis jeg moser ham så må han på sykehus, og da kan han ikke dra tilbake til kina!). gleder meg akkurat så mye at jeg holder på å bli gal.

og nå, nå er kofferten neesten ferdigpakka (tror jeg får overvekt pga. for mye sjokolade. enough said.) jeg er stuptrøtt, jeg er snart ferdig, jeg er snart hjemme, og alt er snart veldig veldig fint.

til alle dere erasmus-/utenlandsstuderende nordkvinner og -menn: god tur hjem! og til alle dere andre: ha en jysla fin kveld!

jippi jeg kan se bildene på min blogg og alle wordpress-blogger igjen! julegave fra herr internett!

8 thoughts on “det kommer en dag imorgen

  1. Hehe, lur plan 😉 Kos deg!

    // Oi, stemmer det! Lurer på hva som forårsaket det – opplevde det selv en gang, men restartet maskinen og da gikk det bra 🙂

    Ja, men blir vel kanskje ordning på det etter hvert, tror du ikke det? Virker som om jenter bare blir høyere og høyere spør du meg :p

  2. //kommentaren din fikk meg til å smile masse, tusentakk. æsj. husker vi fikk sånn vurderingsskjema i tredjeklasse der vi kunne sladre på lærere hvis de f.eks hadde dårlig hygiene, men da var det jo ingen som turte å si noe. skulle ønske vi fikk sånn når vi ble eldre også

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s