året som var

liste lånt og modifisert litt fra finfine a beautiful mess. godt nyttår, alle sammen!

fem bra hendelser dette året? 1. jeg reiste med du jun fra lishui, gjennom hangzhou og til shanghai. 2. jeg kom hjem til nybakt kjæreste. 3. hadde fantastiske reiser til london med bestevenninne og første kjærestetur til praha. 4. var på språkkurs og lærte mer tysk og ble kjent med fantastiske folk. 5. flyttet til freiburg. og det skjer enda.

kina med du jun. london med loraine og engangskamera.praha med kjæresten og engangskamera. språkkurs i kiel i september.

hva lærte du ifjor? å sette pris på kroppen min, at den funker og er fin og brukbar. å tørre å gjøre noe litt for skummelt. at å være kjæreste er jobbing, og at jobbingen er så verdt det. og: ingen innsats, ingen gevinst.

hva er det fineste du fikk ifjor? kjæresten.

hvor reiste du? kina (:lishui, hangzhou, shanghai), london, praha, tyskland (kiel, hamburg, lübeck) til freiburg, og strasbourg for en dag.

beste kjøp? kamera til kinakjæresten, macbook, treningsmedlemskap.

fineste minner? å slå på gongongen på nyttårsaften i et tempel på en kinesisk halvøy. å sitte sammenpressa med kjæresten i en liten blå traktor på skinner på kutoppen i dyreparken (og rare blikk). å sette kofferten inn på rommet i freiburg og sette seg ned på senga og tenke litt. å stå på toppen av utkikkstårnet og se utover freiburg med liva.

7 thoughts on “året som var

  1. Så mye fint du har gjort! Hurra for ny kjæreste og nye venner, det er det beste som finnes. Eller, det som er aller best er at de bare blir finere og finere når de ikke er nye lenger:)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s