sjøluft og emaljefat

de siste dagene har jeg blitt en smule syk. kjæresten var syk, vi sussa masse og vips! så var jeg syk jeg også. men det var verdt det. jeg har også: vært utenfor huset, i vinden, og nesten blåst bort. (åh havet jeg har savnet deg.)sett i den gamle trunken min (amerikansk-lista for reisekoffert) etter skatter. ble så glad når jeg fant en haug gamle emaljefat og -asjetter i forskjellige farger og størrelser! som å finne en hundrelapp i lomma på en bortglemt jakke. endelig skrevet litt og gått i det rødfine skjørtet. brev som skal langt og brev som ikke skal så langt.

4 thoughts on “sjøluft og emaljefat

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s