med hjertet rundt halsen

akkurat nå har jeg en halvferdig stil liggende på mac-en. den skal leveres inn i morgen. tidlig i morgen. den ligger der og ser på meg og hvisker: kristin, du vet jeg er her. du vet at jeg må gjøres ferdig. det er frivillig. det er lekser, ikke obligatorisk, men det er da det gjør ekstra vondt å ikke fullføre. du kan ikke la meg ligge her som dette; ufullendt. men kjære stil, da, jeg skulle jo bare ut og ta en drink på den fine baren med det fine landsnavnet rett borte i gata med de fineste jentene! også snakka vi litt lenge. ops. ja ja, jeg burde være flink. flink jente, flink student, flink kjæreste. som kjæresten min, som ga meg dette fine smykket som julepresang. kunne ikke vært finere. jeg har i all hemmelighet ønsket meg et hjertesmykke siden jeg var i andreklasse på barneskolen. ville ha det fra noen som mente det, som virkelig ville gi meg en liten bit av sitt eget hjerte. være såpass sårbar og fin og tøff. og akkurat sånn er kjæresten min. han er flink kjærest, han.

ps: mer kjæresteprat kommer i morgen. det er bare å holde ut.

11 thoughts on “med hjertet rundt halsen

  1. Er ikke sånn hjerteperson, så jeg får heller ringer fra kjæresten 😉 Vet ikke helt hvorfor, men uansett; jeg likte smykket ditt veldig godt faktisk 🙂 Skikkelig romantisk og stilig design 🙂

    // Oi, synes du det? Tusen takk! 🙂 Håret har jeg ikke gjort en eneste ting med (har gitt det opp for lenge siden) og sminken består av mascara, eyeliner og litt skyggelegging 🙂

  2. Jeg vil bare si at du kommenterer med feil blogglink når du legger igjen kommentar på bloggen min! Bare sånn at du vet det… Alle fortjener å komme rett hit som er en fantastisk, meget fin blogg! 🙂

    Sv: Tusen takk! Det var da veldig snilt sagt! 🙂
    Ja, jeg tenkte faktisk på det, at «hva hvis det skjer noe med vippene mine nå?». Jeg har alltid synes vippetang er litt skummelt, og det er kanskje derfor jeg gjorde «feil» også? Uansett så håper jeg det vokser fort ut igjen.
    Vært forsiktig med vippetangen!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s