t + k = ♥


til han fine første. til han som har varme hender når mine er kalde. til han som alltid får meg ut av balanse. til han superhøye. til han som blir kjekkere for hver dag som går. til han som har rødlig skjegg. til han som passer på meg. til han jeg føler meg trygg hos. til han jeg vil reise med. til han som er glad i meg. til han jeg er så altfor glad i. til han jeg savner. til han med det litt krøllete håret. til han med de fine armene. til han som viser omsorg. til han som hører på musikk jeg aldri har hørt om før. til han eventyrlystne. til han evig flinke. til han søte. til han som leser om historiske slag. til han med det fine navnet og etternavnet. til han jeg venter på. til han som har kyssekinn. til han som er kjempeflink med presentasjoner. til han som har den fineste kristiansandsdialekten. til han som egentlig var litt kilen allikevel. til han barske. til han som fikk meg til å slutte å bekymre meg. til han med de blå øynene. til hjertebanken jeg får hver dag. til oss. vi er ett år gamle.

til t.
jeg er glad i deg.

13 thoughts on “t + k = ♥

  1. Wow, dere må jo være tidenes søteste kjærestepar. Gratulerer så mye til dere begge, jeg er sikker på tiden framover vil bli strålende fin for dere begge (hjertehjerte)!

  2. Dette var fantastisk fint! Vanligvis er jeg ikke fan av å lese kjærlighetserklæringer, for alt har blitt sagt hundre ganger før. Men ikke dette! Utrolig fint.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s