finne tonene

det føles bra. det føles som tusen små istapper av lykke, som delfinklemmer på en fredag. det føles som om alt plutselig ble litt finere, selv om det var fint fra før av.

som om det var et lite anker som ble heist fra havbunnen i meg. ja, i meg. som om akkurat i det øyeblikket skrev noen en liste over de fineste guttene de hadde kysset i blinde, eller merkelapper for hvilke svevearter de hadde i blomsterpressa.

jeg har endelig klart å like musikk igjen. jeg vet ikke hva som har vært galt med meg de siste månedene, det er som om viljen eller inspirasjonen eller etellerannet viktig bare sa poff! og forsvant. men nå er det tilbake. og jeg er forelsket som aldri før.

ps: sjekk ut dette coveret av en av mine yndlingssanger akkurat nå. innmari kult med flinke folk som vet hva de driver med.

13 thoughts on “finne tonene

 1. eg kjem alltid til å elske bloggen din. og orda dine. kreativiteten din. magisk magisk magisk magisk.

  gjer meg så varm rundt hjartet. om du skjønar?

 2. älskar känslan av inspiration. och den där covern på somebody that i used to know har jag lyssnat så OTROLIGT mycket på sista tiden. love love love.

 3. Har det også sånn innimellom, at all inspirasjon forsvinner og jeg ikke orker å høre på musikk. Men det er så deilig å få gleden og inspirasjonen tilbake!

 4. Det er så utrolig fint å «gjenoppdage» musikk! Rett og slett fordi at musikk er fantastisk. Og du er flink til å skrive.

  SV: Tusen takk! Og ting som kan balanseres bør være balansert, sånn som unødvendige konflikter.

 5. sv: ja, men håper på at det kommer til rette da, albumet! at det bare er en nabo som tok i mot pakken og skrev navnet sitt heeelt feil på signeringslappen, haha.

  så utrolig fint cover, veldig morsomt med så mange mennesker som spiller på én gitar.

 6. Jeg trodde jeg var alene om å slite med å finne gleden i musikk i perioder. Men det er så fint når man finner gleden igjen ❤

 7. jeg har ofte perioder hvor jeg ikke orker å høre på musikk, men det kommer vel mer av at jeg syns lyder er så slitsomme på grunn av sykdommen. er så vanskelig å finne musikk som ikke er slitsom, men det fins heldigvis noe!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s