søndagssnø

siden jeg er litt pjusk i dag, velger jeg å tenke på den fine helga jeg hadde. i søndagssnøen i hinterzarten med darius og liva. etter en halvtime med tog kom vi fram. det var snø, det var kaldt, men været var så fint så fint.darius og liva var i godt humør. jeg var litt trøtt, men jeg var der jeg også.det var visst den dagen alle hadde tenkt seg uti bakken.de superfine vennene mine.det var rart å se snøen igjen. være et sted der det faktisk var ganske kaldt. merket ikke vinteren i norge i jula, heller ikke i freiburg. men en halvtime unna var den altså.darius var smart kledd som alltid!så satt vi oss på et fullpakka tog tilbake til freiburg, etter en kopp kakao (eller et kakestykke eller en kaffe) og en riktig så fin dag.

5 thoughts on “søndagssnø

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s