knapper til frokost

den dagen du spiser fargede plastikknapper til frokost.den dagen sjampoen ikke vil vaskes ut.den dagen du bare har «kjøp sokker» på agendaen. den dagen er man ikke så inspirert, nei.

3 thoughts on “knapper til frokost

  1. Det var en sjarm i dette innlegget selvom du ikke følte deg helt inspirert.. Føler meg helt tiltaksløs, får masse tanker om hva jeg kan skrive eller blogge om, men når jeg sitter foran skjermen får jeg skrivesperre føler jeg. Huff, kanskje jeg burde bli flinkere til å notere ned ting der og da. Og nå burde jeg jobbe med særoppgaven i norsk.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s