utpåtur

idag postet jeg blekkulfbrev til en søt liten berlin-blekksprut. tenker på hvorfor ikke russenavnet mitt var «blekkulf», når jeg ble hetende «øko-krill». ikke spør.jeg tok med meg mitt godt brukte bærenett, drømte om egen balkong og lusket på duer. ingen av dem ville pose for meg. dummingduer.og naturen var fin, som vanlig. uansett om det er kaldt og bart, er det ikke helt bar. finnes alltids noen rosa superbær et eller annet sted. eller litt mose.

9 thoughts on “utpåtur

  1. Å! Huskar at eg alltid elska blekkulf når eg var mindre! Må også sei at du tar kjempe fine bilder, og liker bloggen din veldig godt! Masse inspirasjon! 😀

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s