om å være 70 % vann

(ha mareritt om natta. drømme at liva dør. drømme at kjæresten rømmer. drømme at jeg tvangsgiftes med john doe. spise det som smaker søtt og fint og ikke som meg, ikke som min kropp og mitt hode og mine tårer. prøve å holde tankene strømlinjeforma, men motorveiene graves ut, de forflyttes, de utvides til nye bredder. plass til flere tanker. plass til flere tårer. drikke teen i ett svelg. gå i kantina i forsøket på ikke å gråte og feile. feile i kantine nummer to. feile på veien hjem. se videoer på ted og håpe på at man en dag selv klarer å overbevise hjernecellene til å gjøre noe annet enn å gråte. at man en dag selv har ideas worth spreading. at det, akkurat nå, hadde vært fint å være blekksprut for en dag.)

12 thoughts on “om å være 70 % vann

  1. sv: backup er høyst nødvendig når du andvender store deler av tiden din på internett på en internettmaskin som kan krepere når som helst!

    du skriver så utrolig fint. fortsett med det, du inspirerer mennesker.

  2. hei du, din tøffe jente!! du skriver superfint!
    det å gå å kjenne på tårer som prøver å sprenge seg fram er noe av det verste som finnes, føler jeg gikk sånn en god del ganger før jul. selv om det ikke alltid er bra så ordner det seg _alltid_, og iblant kan det være like greit å gråte de ut og kanskje bort for ei stund.

  3. du er utrolig flink med ord! åååå alt er så fint å lese.

    jeg hadde et forferdelig mareritt her om dagen. jeg gikk gjennom en grotte hvor gruvearbeiderne var små jenter i hvite nattkjoler. de var omtrent spøkelser og det kom skumle monsterlyder ovenifra. grøss

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s