nå bærer det til kina!

så var det kina igjen, dere. selv om det bare er litt over ett år siden sist, har jeg forandret meg mye. sist gang reiste jeg med min kinesiske venninne til hennes hjemsted yun he, og derfra reiste vi innom lishui, xi’tang og hangzhou før jeg kom til shanghai og tok flyet hjem. denne gangen bærer det rett til storbyen shanghai, hvor jeg skal besøke kinakjæresten som studerer der. det blir annerledes, men fint, og jeg kunne ikke gledet meg mer til å reise.

det fine er at jeg kan ta toget to timer til frankfurt flyplass, for så å ta en 10,5-timers flytur direkte til shanghai. ingen mellomlandinger! jeg elsker det. nesten to måneder siden kjærestegjensyn nå, så jeg kjenner det i hvert bein i kroppen at det er på tide. hade, tyskland! vi snakkes om to uker.

jeg har ikke blogget aktivt i det siste fordi jeg har trent mye og planlagt turen. tar med mac-en til shanghai, så forhåpentligvis kommer det oppdateringer! 

14 thoughts on “nå bærer det til kina!

  1. sv: bare hyggelig! jeg har sett ferdig alle episodene, og gleder meg til mer.
    flere serietips kommer, jeg har lastet ned mye nytt som skal testes ut! 🙂
    og, god tur til kina, håper det blir en fantastisk tur! ❤

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s