siste stopp: shanghai

forvirret. jeg er tilbake fra fantastiske dager i shanghai, men uten kjærest. det var mest fornuftige og minst fornuftige som kunne skje samtidig. jeg føler meg så svak, men med tid vet jeg at jeg kommer til å bli sterkere. vi er fremdeles like glade i hverandre. virkeligheten og neste skoleår kom i veien. noen ganger er det ikke nok å være over-månen-glad i hverandre.  jeg er glad for at vi kunne si farvel med tårer og kyss, ikke roping og krangel. det siste året med ham har vært det fineste i mitt liv. de siste dagene har vært de tristeste i mitt liv.

det regnet nesten hver dag, men de bildene jeg har poster jeg senere. akkurat nå trenger jeg tid for meg selv. finne tilbake til meg.

12 thoughts on “siste stopp: shanghai

 1. Åh, vad sorgligt.
  Jag hoppas att ditt hjärta fortsätter att slå även om det gör väldigt ont innanför hjärtkammaren. Och det är klart att det kommer ta tid, för allting i livet tar tid.
  Men det är nog så som du säger, man kan och ska läsa en bok i vårsolen och göra pannkakor till frukost. Tyvärr så går det dåligt för mig när det kommer till att glömma henne, jag skriver långa utkast på min blogg om alla våra minnen vi har skapat och lyssnar på musiken som får mig att vilja slänga mitt huvud i en tegelvägg.
  (jag har svårt att glömma, tyvärr är det så)

 2. åh stå på og take care.

  sv: ja kina er spesielt! vi ble kalt lady gaga (og shakira, og hanna montana, og spice girls, og jeg vet ikke hva) i marrakech hele tiden, såå rart. men det RARESTE var at vi be kalt fish and chips! hva i allverden skal det bety.. spurte en marrokaner på universitet mitt og han ante ikke… enten så var det en bizarr måte å si at de likte folk (de trodde kom) fra england, eller så kunne de ikke egentlig engelsk og skjønte hva de sa, eller så er det noe annet rart her vi ikke skjønte…

 3. sv: hehe, den er ganske ny da, bare et par måneder gammel 🙂 og den er ikke så dyr som man skulle forvente! tror jeg har vært i london fire ganger… nei, fem. hm. london altså ❤

 4. Håper det ordner seg, sånt er aldri kjekt.

  //Tusen tusen takk 🙂 Nå ble jeg skikkelig glad ! Har lest bloggen din i et par uker, og da var det ekstra gøy! Tusen takk igjen ❤

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s