superonsdag

igår var dagen da jeg ble ferdig med en eksamen som har murret i tankene mine i en måned, og som gjorde at jeg har en hel måned til med skolefri før neste semester starter. for å feire dette møtte jeg opp med liva etter hun var ferdig på jobb, og føttene våre førte oss mot augustinerplatz. vi var ikke de eneste.liva var der og var peneste jenta i freiburg, som vanlig.jeg var også der.vi gikk til et område vi ikke har vært i før, og satte oss ned på en superkoselig kafé som solgte blomster og vin og kunst, i tillegg til å være en fin kafé. det ble ikke kunst på oss, men kaffe og varm sjokolade (jeg drikker ikke kaffe). vi snakket og snakket og snakket, og det lille hullet i hjertet som hadde vokst der de siste ukene, grodde bittelitt igjen. også glemte vi litt at vi i det hele tatt var på kafé og hadde bestilt noe.liva tok bilde av meg når jeg snakket med en småsint tysk resepsjonsdame fra treningssenteret mitt. skjønner ikke at hun bare kan fatte at jeg har litt hjertesorg og at jeg ikke har klemt mamma og pappa siden jul, tenk. hallo mellomgode panini.vi gikk til neste kafé som lå litt i høyden. og plutselig var det sol og sol og utsikt over hele byen. så fint.jeg smilte som jeg ikke hadde gjort på over to uker. og drakk en etterlengtet chai latte. den fikk 7/10 på chai-latte-skalaen min.vi snakket om gutter og hjertesorg og fremtidsplaner og hvor godt det var å endelig snakke om akkurat det. plutselig ble det mørkt. da stakk vi på kino og så en film tysk film og drakk slush! og sannelig lo vi ikke. sånn ca. verdens fineste onsdag. smil.

13 thoughts on “superonsdag

 1. Bloggen din er herlig! Har tatt til fornuften og begynt å følge deg 🙂 gratulerer massemasse med å være ferdig med eksamen! En følelse jeg misunner her jeg sitter og niskriver oppgave før jeg kan ta helg.

 2. Gratulerer med eksamen levert og ferie starta! Vart skikkeleg glad av heile denne her posten, høyrest ut som ein skikkeleg superonsdag. Nyt ferien!

 3. høres ut som en utrolig bra dag! så fint freiburg ser ut, og flott utsikt 🙂
  jeg er glad for at du får smilt litt igjen.

 4. Stort grattis till avklarad kurs! En hel månads ledighet låter ju helt underbart, vilken lyx! Måste bara tillägga att jag älskar din blogg och dina bilder, fina du!

 5. nå var det plutselig så mye jeg hadde lyst til å si:
  1. for noen fantastiske stemningsbilder du tar! jeg elsker alle sammen 🙂
  2. gratulerer med overstått eksamen og 1 mnd (!!) skolefri! jeg gleder meg til det er min tur… i juli.
  3. byen din ser utrolig fin ut
  4. Liva ser også veldig søt ut!
  5. for en flott dag!
  6. nevnte jeg de fantastiske bildene??

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s