du store alpakka!

alpakka alpakka alpakka! på en liten går i nærheten har de tatt inn minst femten alpakkaer, de fleste helt fra new zealand! rareste, søteste, mykeste dyrene jeg har sett. fin dag når man kan sykle ned med storesøster og minstemann og se på dem, og i tillegg..få et vaktelegg!

7 thoughts on “du store alpakka!

  1. Åå, de var jo bare superkule!

    SV: Det er sant 🙂 Jeg tror mye av grunnen til at jeg er usikker er at jeg ikke vet om det er den retningen jeg vil gå i (jeg har søkt på diverse motestudier), og om en bachelor i Fashion Marketing & Management er verdt alle de pengene. Er litt redd for å ikke ha noe igjen for de tre årene. Plutselig sitter jeg der uten jobb og 400 000 i gjeld 😛

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s