ting & takk

jeg har bare noen ting jeg vil si.

bruddet med kjæresten gjorde at denne bloggen plutselig ble viktigere for meg. å ta bilder og forsøke å produsere noe, å få positive tilbakemeldinger på ting man gjør, å ha noe annet til å okkupere tankene en liten stund, ja, det ble gull verdt. jeg skriver ikke om savnet og om hjertesorgen (for den er der) mye fordi jeg vil bruke denne bloggen til å tenke på noe annet en liten stund. la den bli et smutthull til en fin verden hvor man ikke savner så mye at man får vondt i magen om kveldene. for det er så dumt og vondt å tenke på det vonde i fortiden (eller det fine fra fortiden som ikke er lengre), når man kan gjøre idag til en fin dag. og prøve på det samme imorgen.

takk. takk så veldig mye for at dere er fine og leser bloggen min, og er ekstra fine og legger igjen en kommentar innimellom. for at noen ser meg, selv om de ikke kjenner meg.

nå stikker jeg en tur til helsinki noen dager for å treffe kaisa!

18 thoughts on “ting & takk

  1. Det er så fint med slike steder som fokuserer på alt det fine, og bloggen din er absolutt en av de stedene! Jeg håper du finner masse å glede deg over i Helsinki også. ❤ til deg!

  2. Så sant det over her at det er herleg å kome innpå her og finne ein dose lyse ting. Dobbeleffekt, kjekkare å lese om positive ting, og så er det vel veldig sant at å blogge positivt hjelper ein til å fokusere på det som er bra.
    Kos deg i Helsinki!

  3. Du er mye flinkere enn du vet. Bloggen din er en av de aller fineste, så det er veldig fint å høre at du får noe ut av den. Likerlikerliker.

  4. Takk selv for at du blogger og viser oss de flotte bildene dine! 🙂 God tur til Helsinki, jeg gleder meg til å se bilder når du kommer tilbake!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s