turku

turen begynte på best mulig måte: jeg fikk jordbærmummibrus av…kaisa! ♡vi var i turku, den eldste byen i finland. passe middels stor, som er den størrelsen jeg liker best på byer.det var en iskremtrikkevogn på markedsplassen.jeg fant mummilakris med blåbær- og vaniljesmak, og måtte kjøpe. rastepause med den, pluss litt sjokomelk. vi bodde i huset til kaisas foreldre, og der var det kjempefint. og til frokost var det for eksempel økologisk naturellyoghurt med egenplukkede blåbær og et glass økologisk frokostjus.

helsinki neste!

5 thoughts on “turku

  1. åherrejemini, jeg MÅ dra til Finland bare for å frosse i alle mummisakene.
    Den mummibrusen drakk jeg også da jeg var i Finland for… tretten år siden?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s