helsinki og suomenlinna

vi dro fra turku til helsinki. der var det visstnok god kaffe (som jeg ikke drikker) og en kirke som hadde gull-løker på seg. eller mongolske nasjonalhatter. du kan velge selv!vi dro på besøk til suomenlinna/sveaborg, som ligger på unescos verdensarvliste. men først måtte vi vente på båten.det blåste fælt, men nå kommer jeg fra kysten og er litt vant, heldigvis. på med vottene fra inafina!det ble rastepævse på den ene kaféen som var åpen på en søndag. med sånn passe god kakao og en ufyselig søt cupcake. tror jeg er mer muffinsjente, jeg.tilbake på fastlandet hadde vi frozen yoghurt, og det var min første smak. det var kanskje dårlig timing, for den var sur ifølge kaisa. hadde ikke smakt det før, så jeg synes den var okei, jeg!domkirka var så fin og lys, og passet så godt med de brungrå trappene og den blå himmelen.

på gjensyn, finland!

2 thoughts on “helsinki og suomenlinna

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s