city of zeppelins

aaaaand i’m back! to måneder med pause må til av og til. så, hva har jeg gjort i mellomtiden? vel, jeg får vel starte med turen til friedrichshafen; the city of zeppelins!jeg tok med meg de fineste folka jeg kunne finne til friedrichshafen. og vannet var så grønt at det gjorde smilet mitt større (selv om det i utgangspunktet ikke var mulig). åh, bodensee. smilesukk.vi var mystiske på zeppelinermuseum. alt var zeppelin-ditt og zeppelin-datt i denne byen her (les; luftskip).spisepause, utkikkspause, bildepause.  liva var audrey hepburn-ish som vanlig. jeg var der jeg også. kledd nesten helt likt som vannet og himmelen. fin tilfeldighet.luftskip! ønsker meg et til jul, jeg. eller kanskje ikke. sola begynte å gå ned, og lyset ble akkurat så fint som jeg forestiller meg at det er overalt på island omtrent hele tiden tjuefiretimeridøgnet. det kan hende jeg tar feil, men fint var det uansett. friedrichshafen ferdig! hvis det fremdeles er to-tre lesere igjen på denne bloggen blir jeg overrasket, hih.

11 thoughts on “city of zeppelins

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s