jeg lover.

aldri mer impulskjøp. etter disse (sko i min monsterstørrelse? hvasadusadu?). 112 kr/stk. til dager hvor man trenger litt glitter for å smile. men etter å ha lest noe fra en viss fin myldrete ina, lover jeg å ikke gjøre det mer. kvalitet foran kvantitet. fint og brukbart og gammelt foran nytt og ubrukt og plassopptakende. nå spares det heftig til fremtidig kamera og fremtidige reiser. den som spar», den har, ikke sant?

5 thoughts on “jeg lover.

  1. Fina! Jeg synes det er lov å unne seg noe en gang i blant, og litt glitter har aldri skadet noen. Det handler vel mer om å være bevisst på hvor mye man handler, og ikke har det som shopping.

    Håper du har en finfin dag!

  2. liiker at du har begynt å blogge igjen! og hei, skoene var jo kjempefine! blir litt automatisk tiltrukket glitter for tida jeg og. tviler forresten på at du har større str enn meg^^

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s