sniktur til solveig

for litt siden satt jeg meg på bussen til münchen for å besøke min elskede solveig. hun studerer der, og det er himla fint når det bare er fire timer unna! (mye bedre enn freiburg-ås for å si det sånn.)etter å ha prøvd utallige ganger på å ta bilder av altfor store kirker med en altfor smalvinkla (ja, vi sier at det er et ord) linse, ga jeg opp og lot solveig ta et turistbilde av meg. say cheeseved første forsøk på å ta s-bahn i münchen endte vi opp på et sted som het daglfing, og det tok utallige fniseepisoder, en limete kokossmoothie og litt tid før vi var på rett vei. solveigs smil får meg alltid til å smile, hun er alltid fin på håret (kanskje fordi hun ble født med rød langt prinsessehår) selv når hun tror hun ikke er det, og er den mest hardtarbeidende snillingen jeg vet om. hun studerer matematikk og fysikken i hjerner og sånt, og jeg studerer søppelsortering.. okei, der satt jeg det litt på spissen, men poenget er at hun er flink og alltid gjør sitt beste. solveig er en av de som kommer til å komme langt, og hun er en av de venninnene man bare vet man alltid kommer til å ha.

nå, jeg tok ikke så mange bilder i münchen at det gjorde noe, men i neste innlegg får dere noen bilder fra dagsturen vår til salzburg, østerrike!

2 thoughts on “sniktur til solveig

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s