å forlate.

jeg har alltid vært glad i å starte på nytt. a fresh start, muligheten til å starte med rene ark og fylle dem ut akkurat som man vil. igjen og igjen. jeg blir aldri lei av det. det er kanskje barnslig å aldri ville fullføre noe, aldri ville se tilbake på noe å være fornøyd, vite at man gjorde sitt beste. jeg tror det er det, men samtidig ser jeg ikke på det som noe negativt å gi seg selv en ny sjanse når man feiler litt. det gjelder alle de store og små tingene; utdanningen, kjærlighetslivet, helsa og så videre.

men akkurat nå handler det ikke om å begynne på nytt. jeg vet når det skjer, og jeg gleder meg til det som et lite barn, men akkurat nå skal jeg forlate, avslutte, lukke et eksisterende kapittel. heldigvis har jeg en uke på meg. 

4 thoughts on “å forlate.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s