sånt fint.

besøke den nye nevøen min. «hapå» på speltlomper. sovne lett. hjemmelaga bringebærsyltetøy og eggerøre. møte han som ga meg den vinkende gullkatten. blomstertapet. pakke klart til ås igjen. glede seg/være spent.

4 thoughts on “sånt fint.

  1. så fine bilder. jeg savner «hapå». og «nøtte» (som jeg tror er vegansk, men det er så usunt at jeg ikke tillater meg å kjøpe det uansett, haha)

    • «hapå» er så inderlig godt fra tid til annen, men jo, det er jo bare kondensert melk og sukker! spesielt sunt er det ikke, men utskeielser er lov innimellom!

  2. Får skikkeleg feriestemning av bileta. Minner meg om kjøkkenbordet hos besteforeldre, kanskje. Veit i grunn ikkje kvifor. Men dei er skikkeleg fine, uansett. Og heimelaga bringebærsylte – trur ikkje det finst noko betre.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s