hjertetekopptanker.

når dårlig stresshåndtering etter pakking, flytting, kjøring i flere dager, uvisshet og jobbing tar over, er det fint å kunne reise hjem til barndomsminner og frisk sjøluft. akkurat nå drikker jeg lebensfreude-te fra denne koppen med lyden av bølger i bakgrunnen. det gjør opp for at klesvasken jeg hang opp som nesten var tørr ble våt av regn og evig kø på telefonlinjene til skatteetaten. av og til trenger man bare en lyserosa hjertekopp med ole brum og nasse nøff på.

5 thoughts on “hjertetekopptanker.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s