tee.

bloggen min heter samovaren, jeg samler på mummikopper og jeg drikker flere kopper te hver dag. periodevis kan jeg bli litt fanatisk. lebensfreude-teen (med basilikum, appelsinskall og chili) og den grønne teen med ingefær og sitron ble kjøpt i tyskland før jeg dro hjem. jeg synes yogi-te har en tendens til å smake det samme uansett hvilken boks jeg kjøper, og disse var intet unntak. den grønne smakte altfor mye ingefær og ingenting, og altfor lite grønn te. den andre var hakket bedre, men ikke noe jeg kommer til å kjøpe igjen.

jeg drikker mest grønn og hvit løs-te (gjerne med sitron- eller jasminsmak), men også mye pose-te av alle slag. er det noen som har noen te-tips? hva er yndlingsteen deres? jeg er supernysgjerrig.

14 thoughts on “tee.

 1. Jeg er så enig om Yogi-teen, de smaker jo ganske likt alle sammen. Min favoritt er også grønn og hvit te, gjerne uten noe mer i, eller med litt bær i. De grønne er aller best!

 2. Alle teene fra Le Palais des Thés! (:

  Og så har jeg et spørsmål også: Det står at du er miljøstudent, og da ble jeg veldig nysgjerrig på hva du studerer?

   • Og takk for svar! Det høres veldig spennende ut! Jeg har akkurat begynt på master i Culture, Environment and Sustainability ved UiO, så hurra for miljøstudenter;) Ps: Mine to favoritter av grønn te fra Le Palais des Thés er forresten Fleur de Geisha og Thé du Hammam:)

 3. Akkurat no elskar eg yogi tea sin «lime mint». Utpå hausten plar eg drikke mykje krydderte, for eksempel «sweet chili». Men for det meste drikk eg twinings-te; grøn te med sitron eller tranebær, solbær, lady grey. I dag: kvit te med bringebær (var ikkje like fantastisk som eg trudde, men god fordiom.)

  • smakte en av deres lime mint (hvis ikke det var lemon mint) som ikke var så verst! den hadde jeg glemt. synes twinings-teen med grønn te og sitron er veldig lett å like, og hvit te med bringebær høres kjempegodt ut!

 4. Oi, da skjønner jeg at du tenker mye på utdanning, hehe. Jeg tok bachelor i utviklingsstudier på HiOA, noe jeg aldri har angra på. Master er litt skummelt, spesielt siden jeg er den yngste (har aldri tatt friår). Men miljødelen ved utviklingsstudier (matproduksjon, forbruk, skogforvaltning, bærekraft, bedrifters miljøansvar, osv) har alltid vært det mest interessante synes jeg, så denne masteren kan jo egentlig ikke slå feil;)

 5. Jeg er mer ei svart-te type jente. Har kjøpt mye te fra Kremmerhuset, faktisk. De er gode og billige i forhold til Taras eller tehuset. Er ikke så begeistret for Rooibos-te. Favorittene just nu er nok eple/kanel og Four Red Fruits teen fra Twinings. 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s