august.

i august reiste jeg fra tyskland og tilbake til norge og var litt hos bestemor.jeg reiste hjem, og forelsket meg i den rene sjølufta og solnedgangene. ble jeg helt singel, men klarte å smile i vinden allikevel.flyttet jeg til ås og begynte  gjøre meg klar for høsten med varm te og gode gensere.

hva var august for deg?

8 thoughts on “august.

  1. Du er så fin! Min august var litt biblioteksjobbing, oppstart med nye studier, å bo seg til i ny leilighet, en forkjølelse som ikke vil slippe tak, og å se igjen fine folk jeg ikke har fått sett så mye i sommer. Og nå er det september og jeg elsker det.

  2. näst sista bilden, så fin! och jag ska tillbaka till oslo över jul + nyår, så då får vi försöka ordna något om du är där 🙂 klem

  3. Åh, fine august! For meg gikk måneden i jobbing og oppgaveskriving og reising fra pappa i nord til mamma i sørvest. Den besto også av tanker om det store utland, men mest av alt av det å flytte hit, iallefall for en ti-elleve ukers tid!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s