it’s friday night.

…og jeg sitter her og leser om universets dannelse, kontinentalplategrenser og stapper i meg nonstop. blar om forsiktig fordi bøkene er superdyre og skal selges senere. tenker på hvor fint det ville vært å hatt taket tapetsert som en samling av svære selvlysende nebula-skyer. der solsystemet vårt startet. men én stein av gangen, nå. forelesningene for høstsemesteret begynte på tirsdag, men jeg har allerede masse å gjøre; sider å lese, caser å planlegge, sammenhenger å skjønne. men ting er i balanse, og jeg har det egentlig fint, jeg. 

10 thoughts on “it’s friday night.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s