en kopp barndom, takk?

noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne gå tilbake til å leke voksen. å ikke måtte tenke på skatt, studier, å spise fisk minst én gang i uka, forventninger, om de skoene finnes i størrelse 42, få gode karakterer. at ting gikk litt av seg selv, at hver dag var lekedag, at man kikket opp på verden istedet for å kikke ned på den. at det ikke var noen oppgaver som måtte skrives og treninger som burde gjøres.

men så er man voksen, da. vi prøver, og det er det eneste å gjøre. så blir det kanskje pasta istedet for laks innimellom, noen gnagsår, noen forventninger som ikke oppfylles, men hvem var vi om vi ikke prøvde? ingen slurving, bare prøving og feiling. og det gir en god følelse, å få til å være voksen litt, for så kan man bake brownies, se dårlige komedier og latterkrampele med de beste barndomsvennene og være barn litt sånn på lånetid. synes vi voksne fortjener en liten klapp på skuldra, jeg. (noen andre som nynner på «all the single ladies» nå?)

6 thoughts on “en kopp barndom, takk?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s