tanketekopp.

når fine ting skjer som ikke er så fine allikevel. ting som får en til å tenke litt for mye akkurat når man burde brukt all energi på å tenke på tørravsetninger av svovel i 2004 og diskusjonsavsnitt i case-oppgaven som snart skal leveres, ja da vet man ikke alltid helt hva man skal gjøre. jeg trøster meg med at röyksopp kommer til ås på bursdagen min, og at selv om idag ikke ble den beste, blir kanskje imorra det. og at det alltid står en giraff i vinduet og smiler til meg, selv om den du kanskje ville skulle smile til deg ikke er der.

7 thoughts on “tanketekopp.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s