love, discipline and floorball.

søndag morgen. jeg sitter og leser om disiplin, kjærlighet og psykoterapi. så interessant at aha-opplevelsene kommer rundt annenhver side. det er boken the road less travelled av m. scott peck jeg snakker om, og den er veldig verdt å lese. nå kommer vi jo inn i boksesong nummer én, iallfall for min del. leser dere mer på høsten enn ellers på året?

jeg har også funnet meningen med livet, forresten. innebandy! (bare fnis ivei, dere.) ja, det høres litt merkelig ut, men etter å ha vært på blandet-trening på fredag, er jeg hekta. det gjør meg så glad! første opplevelsen jeg hadde da jeg begynte på damelaget var: «jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke turte å begynne tidligere!,» mens den nå etter å ha spilt med gutter i tillegg er: «jeg skjønner ikke hvorfor jeg vegra meg for å gå på trening idag!» folka er bra, trenerne er bra, det er utfordrende og jeg klarer meg. og lærer masse. hvem skulle trodd det? nå skal jeg prøve meg på trening på tirsdager i tillegg; på herretreningen. som keeper. og jeg grugleder meg som en liten unge.

8 thoughts on “love, discipline and floorball.

  1. Ååååå, kan jeg få joine deg? Sånne spilleoppleveler er SÅ gøy! Selv er jeg derimot liiitt gladere i volleyball, men innebandy har jeg også spilt mye av! Liker forresten bildet- jeg synes det er fint 🙂

  2. Den boka høyrest interessant ut! Har skrive den opp på lista mi no, hihi. (den er lang, akkurat som den skal vere når det er haust.)

  3. Den boken skal jeg ta en titt på! Jeg leser ikke noe mer på en bestemt årstid, men jeg leser mest på hytteturer og kanskje ferier generelt. Må bli flinkere til å skru av data og tv i hverdagen!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s