akkurat nå.

akkurat nå elsker jeg bloggen til tora (nittiprosentvannog hvordan hun får meg til å huske på alle de små tingene man pleide å sette pris på. akkurat nå har jeg redd opp senga i rosa til den beste bestevenninna som endelig kommer på besøk. akkurat nå har jeg tatt fram soyavokslyset som skal brenne i vinter og spre duften av kanelsnurrer når jeg leser til eksamen.

11 thoughts on “akkurat nå.

  1. Mm, det lyset! Jeg vet ikke om jeg hadde våget å kjøpe det. Hadde blitt til ei siklemaskin. Men jeg ser Joik har flere andre deilige lukter, også. Kanskje jeg plutselig tester det ut. Så, takk for «tipset». Forresten, gratulerer med dagen som var for lenge lenge siden. Bedre å gratulere sent enn aldri, vel? 🙂

    • jeg elsker duftlys (særlig de som det ikke er så farlig å puste inn gassene til mens de brenner), det blir bare litt dyrt i lengden når jeg brenner dem HELE tiden. hihi. men dette skal jeg brenne sakte. takk på etterskudd! hihi.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s