(fin.)

(tenk så ny man er til verden når man opplever snø for første gang. når det å rulle rundt er noe stort, det å si noe som et sekund liknet litt på et ordentlig ord er fantastisk, det å spise en kvart banan er nok.)

som jeg gleder meg til å se denne lille krabaten igjen! storesøsters lille sommerbeibi. to dager med eksamenspugging, beibikos og søstertid. hurramegrundt for det. (og smil.)

8 thoughts on “(fin.)

  1. Hihi, for en søt knott. Da det i en periode var snø i Bergen storkosa jeg meg med å se på alle ettåringene i barnehagen min som kom trampende ut i svær kjeledress og litt undrende blikk. De skjønte ikke helt hva snøen var for noe, men det var visst veldig gøy, selvom.

    • knott! fnis. åh, barn i kjeledresser! åh. kjeledress er best. tror jeg skal dra fram min i jula. (jepp, jeg er fra bygda. der var det ok å gå med rød kjeledress i niendeklasse.)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s