vinterlys.

høsten er over og blir til vinter. jeg prøver å mane fram både konsentrasjon og inspirasjon, og noen ganger går det, andre ikke. ord skal på papiret eller til minnet. de skal huskes, defineres, læres, forklares. jeg sier til meg selv at jeg kan klare det. at uansett hvor dårlig det går, gjør man det tusen ganger bedre enn de som ikke prøvde. og at hvis man bare er litt snill med seg selv, kan man mye mer enn det man tror. lykke til til alle dere fine som starter eksamenstiden nå!

13 thoughts on “vinterlys.

  1. Lykke til! Fine ord og fin timing. Jeg leser også til eksamen nå, men prøver å gjøre fine avtaler innimellom. Da må jeg liksom gjøre meg fortjent til dem, og det funker bra! Dessuten er det så viktig å være sosial også, for motivasjon og smil og glede.

    • takk og lykke til til deg også, maren! så er det jul før du aner ordet av det. det er superviktig å alltid ha små ting å glede seg til og jobbe fram mot, du er flink!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s