♡ ås.

https://i1.wp.com/farm9.staticflickr.com/8198/8237940520_c24190a362_z.jpgdet er kanskje ikke så stort her. det er kanskje litt utenfor alt. men vi har fjorten frisører, noen dagligvarebutikker og en bokkafé, og det er nok. vi har tog og buss som går inn til ski og oslo på under halvtimen, og det er nok. ås er nok. akkurat nå er jeg så himla tilfreds med å være der jeg er, med de jeg er med. smil (til dere) på en mandags morgen.

10 thoughts on “♡ ås.

    • det går opp og ned. men jeg vet å sette ordentlig pris på når jeg faktisk er tilfreds. og marlene, det blir alltid verre før det blir bedre. så blir det kjempebra. jeg lover.

  1. Ås høres koselig ut. Og så med kafé, da! Det er det ikke alle bygder (jeg vil tro Ås ikke regnes som en by?) som har. Bygda jeg kommer fra, for eksempel, den har ei pizzasjappe i stedet for kafé. Veikroa vi hadde ble lagt ned for noen år siden. Vet ikke om det er trist, jeg. Det eneste forholdet jeg har til den var da jeg hadde mitt livs kjedeligste arbeidsuke i åttende der.

    • det er en bokkafé, så den har ikke så mye man kan kjøpe,men den har derimot koselig lokale og masse masse bøker man kan sitte og lese i. hm. sånne forretninger har en tendens til å dø litt ut etterhvert. det er synd. noe blir lagt ned for hver gang jeg er på hjemstedet mitt. ikke engang narvesen overlever.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s