tekopptanke: utfordringer.

today you are scientists and grown-ups, sa foreleseren på første forelesning i det vanskelige faget. huffameg, tenkte jeg, og så meg rundt. 95% utvekslingsstudenter på rundt tredve år hver med fullført (eller nesten) mastergrad og gode karakterer. her blir nok jeg dårligst. garantert. vi ble spurt om tidligere relevant felterfaring og fag. jeg var den eneste som hadde bare the basics, det aller nødvendigste. redsel.

så kom jeg på hvorfor jeg hadde faget. for var ikke dette et masterfag med alle de tingene jeg var redd for og ikke likte; presentasjoner så det holdt, vitenskapelige essay som skulle skrives og vurderes, gruppearbeid. og jo, det var derfor jeg hadde valgt det. fordi nå skulle jeg heve baren; jeg skulle bli bedre. og jeg kan ikke bli bedre uten å skifte rutinene, gå utenfor boksen, utfordre meg selv.

og sannelig fikk jeg bra respons på første essay. og jeg døde ikke av redsel under presentasjonen. check. check. weiter gehen. dette går fint.

5 thoughts on “tekopptanke: utfordringer.

  1. Så flink! Det er slike ting som er så viktig tror jeg, å tøffe seg litt og vinne noe på det. Jeg for eksempel, har skikkelig reiseskrekk, og skal sette meg på flyet til Hamburg i morgen alene. Bare det er en stor prestasjon for meg, og jeg skal være stolt over det, selv om det kan høres ut som ingenting for andre. Jeg er glad du ser det på samme måten ❤ Takk for fine ord på bloggen min, du gjør meg bestandig glad.

  2. Uff, jeg var også supernervøs da jeg begynte på master i høst. Men det var egentlig ikke så ille i det hele tatt, bare litt større utfordring enn tidligere:) Masse lykke til, jeg tror du fikser det bra med den holdninga!

  3. Åh, tøffa! Skulle ønske jeg også turte å utfordre meg selv på det viset. Men jeg feiger for det meste ut, haha. Så, tommel opp for deg!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s