boktips: det dyrebare.

jeg har en liten bokanbefaling å komme med; det dyrebare, en roman av linn ullmann, en av mine absolutt yndlingsforfattere. jeg elsker alle bøkene hennes. hun skriver så utrolig bra, og kanskje har det noe å gjøre med at hun er datter av to kreative genier; liv ullmann og ingmar bergman. det måtte bli bra.

det dyrebare handler om hvordan en ung jentes forsvinning får ting til å rakne for en allerede dysfunksjonell familie. det handler om en utro forfatter som aldri forlater skrivesperra, og hans iherdige kone som må tjene penger for to og ikke klarer å nå fram til sin eldrende mor. det handler om oppveksten deres, barna deres og hva som skjedde med jenta som forsvant. anbefales!

(og forresten, om dere er medlemmer på bokelskere.no kan dere finne meg her. god helg!)

2 thoughts on “boktips: det dyrebare.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s