åtte sannheter.

jeg fant denne lista hos fine kristine aurora og bestemte meg for å gi den et forsøk. så, her er åtte ting dere kanskje ikke visste om meg!en. jeg gråter av alt. triste ting, søte ting, vonde ting, fine ting, ydmykhet, vakkerhet. jeg er følsom, men jeg har blitt flinkere til å smile istedetfor å gråte av det, og det tenker jeg er en fin ting.

to. jeg er milevis over gjennomsnittet interessert i hudpleie og kosmetikk (men mest førstnevnte), og har vært det siden jeg var liten. når vi fikk parabol-tv husker jeg at jeg satt og tok notater til et program om ansiktskremer. jeg vet. man velger virkelig ikke hva man liker.tre. jeg twitrer og skriver dikt på nynorsk, samt andre ting jeg skriver i perioder, og har gjort det lenge. tidligere har jeg hatt to blogger på nynorsk, og jeg trives mye bedre med det. jeg har vurdert å begynne å skrive på nynorsk her også, og det tror jeg jammen at jeg skal gjøre. jeg har tross alt en dialekt som er ti ganger nærmere skrevet nynorsk enn bokmål, og det føles derfor ti ganger mer naturlig å bruke.

firejeg velger brettspill og teselskap over fest anyday.fem. jeg føler andre har himla høye forventninger til meg, og blir noen ganger litt kvalt av det, selv om det er egne påfunn.

seks. jeg bodde i freiburg i sør-tyskland fra høsten 2011 til ifjor sommer. noen ganger savner jeg vennene jeg fikk der så mye at det gjør vondt.sju. jeg trives med meg selv, uten kjæreste. jeg kaller det alene+, og det innebærer å kunne gjøre det jeg vil, henge med de folka jeg vil og planlegge det jeg vil.

åtte. jeg har samme drømmejobben som jeg har hatt siden 2007; en jobb hos klima- og forurensningsdirektoratet. jeg følger med på stillingsannonsene deres i skjul selv om jeg ikke er ferdig utdannet før om et par år.

jeg sender lista videre til maren og tonje, og alle andre som vil lage den!

vi snakkes imorgen, på nynorsk.

9 thoughts on “åtte sannheter.

  1. Så fint! Jeg syns du skal skrive på nynorsk, ble glad da jeg leste det fordi det er så fint. Ellers kjenner jeg meg igjen i et par av disse, mest fem og sju.

  2. hei snuppa var faktisk mye av det jeg kunne si at jeg viste men som sakt er noen ting jeg ikke viste om. håper du har det greit der oppe.. ha en fin fin kveld videre 😀

  3. Så fint å lese! Og jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, også. Og takk for utfordringen, det dukker nok opp et slikt innlegg inne hos meg, også 🙂 Håper du har en fin søndag!

  4. Finfint!
    Spilte du noen gang Wizard i Tyskland? Jeg vet det ikke er et brettspill, men for meg er det veldig tysk. Vi spiller det minst en gang i uka her jeg bor:)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s