frukostfeiring.

eg feirar fyrste dagen med nynorsk på bloggen med ein real frokostsmoothie, eit ferskt stella og life of pi på gratis morgonkino (takk, k-man!) så himla fine effektar i 3d, flott musikk og flinke skodespelarar. hjarteskjerande og fargerikt, og fyrste gong eg har hylt så høgt i ein kinosal!

eg vonar de vil følgja meg vidare i bloggen, for eg kan ikkje ein gong byrja å sei kor mykje eg sett pris på alle kommentarane eg har fått i det siste. hurra for dei fine lesarane mine!

16 thoughts on “frukostfeiring.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s