uke elleve.

det snøar att, men det er greitt. eg sit inne og prøver å bli mer kjend med meg sjølv. denne uka har vore så fin. blåmåndagskonsert med lokalt multitalent, morsom revy og utanomjordisk konsert med erlend ropstad (kor eg var einaste jenta tilstades.) eg har smilt så mykje utapå og inni meg at eg har vorte skremt, til og med. eg vart mållaus for fyrste gong på lenge. over talent, over gjevmelde og ro. vonar kjensla varar ei stund.

2 thoughts on “uke elleve.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s