fem ting ⓵.

fem ting eg vil bli betre på: å ta med meg kameraet meir. å setje av litt pengar kvar månad til noko fint. å utforska nye plassar eg ikkje har vore på der eg bur. å setje meir pris på alt det eg har av vener og familie, interesser, saker og tid. å finna, planleggja og laga prosjekt som eg bryr meg om. kva vil du bli betre på?

9 thoughts on “fem ting ⓵.

 1. Så fint bilde! Jeg liker det du skriver. Jeg vil bli bedre på å ta en ting om gangen og å være enda mer takknemlig. Det er jo så mye å glede seg over, og det kan man alltid bli flinkere til tror jeg 🙂 Håper søndagen din er fin!

 2. (In case you didn’t know: Du er veldig vakker, frøken!)

  Jeg vil bli bedre på å få gjort ting; virkelig slappe av når jeg slapper av, virkelig jobbe når jeg jobber, sånn at jeg ikke ender opp med å ikke få gjort noen av delene, og så bli stresset. Og ja, så vil jeg også bli flinkere til å inkludere kameraet mitt i hverdagen. Det føler seg nok mer glemt enn det fortjener.

 3. Tre av fem! Vil også begynne å bruke kamera mer igjen, å spare penger (har shoppestopp, så det burde jo gå!), drive med prosjektet/fullføre dem jeg startet på for sånn 2 år siden. Og å blogge.

 4. Jeg vil bli flinkere på det første du nevnte; fange flere øyeblikk med kameraet mitt. Er så kjekt å se tilbake på. Før tok jeg bilder av alt, men så kom jeg til et punkt hvor jeg tenkte: hvorfor stresse med å fotografere alt, i stedet for å heller leve i øyeblikket? Men det må være mulig å finne en balanse. For albumet mitt så langt for 2013 er veldig smålig.

 5. Det var et utrolig fint bilde av deg!! 🙂
  Så mange bra ting du ønsker å bli bedre på!
  Jeg ønsker å bli bedre på å ikke være så streng med meg selv. Nyte øyeblikkene. Leve i nuet. Reise, oppdage og utforske. Være masse ute da vi flytter til Lofoten. Spise en middag i uka ute, uansett vær.
  God tirsdagskveld til deg fine

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s